Erbjudande MIF & LIF

Erbjudanden från Yogalife för dig som är medlem i MIF (Örebro kommun) och LIF stilen (Regionen Örebro) 50% rabatt på vår Hatha Yoga basic kurs, yoga för nybörjare.

Hatha yoga – basic kurs, yoga för nybörjare, 6 veckor för 450 kronor (ord kostnad 900:-)

Torsdagar kl 18.45 – 19.45 med start vecka 48, den 1 december 2022

Passar alla nivåer men vänder sig särskilt till dig som är nybörjare eller du som har varit borta från yogan ett tag och vill hitta tillbaka till din regelbundna praktik. Hatha yoga – basic kurs yoga för nybörjare Vi på Yogalife erbjuder nu yoga för nybörjare för dig som har anställning inom Örebro Kommun och är medlem i MIF och för dig som har anställning inom Regionen Örebro och är medlem i LIF stilen Hatha Yoga basic – en stund på mattan, för att komma i kontakt med ditt inre och ditt andetag.

Vi rör oss i mjuka flöden och varierar stående, sittande & liggande positioner som vi ibland håller länge. Vi utvecklar andetaget för att komma till ro och kunna släppa stress för att finna mental stillhet. Yoga är en flera tusen år gammal teknik för att balansera kropp och själ, framtagen för att ge verktyg för att leva ett långt och hälsosamt liv, med en stark och välfungerande kropp i harmoni med naturen. Yogan har många hälsoeffekter och intresset för yoga har ökat under de senaste åren då allt fler upptäcker yogan.

Tillhör du dem som är nyfiken på yoga men som inte har vågat kliva upp på en yogamatta ännu? Du är inte ensam. Många tror att de inte kan yoga på grund av att de är stela, för gamla eller i för dålig form. Den här yogan passar för alla. Alla kan yoga Yogan hjälper oss att både stärka och stretcha kroppen och att hitta balans – vilket är viktigt i alla åldrar. När du väl provat yoga några gånger så inser du nog att du klarar mer än du tror och att ingen dag är den andra lik rent kroppsligt. Det fina med yogan är att du yogar efter din förmåga för dagen och att den lär oss att acceptera oss själva precis där vi är – varje dag.
Vi har begränsat antal platser för er medlemmar i MIF och LIF-stilen, och inga andra erbjudanden ingår i detta erbjudande.

För anmälan mejlar du asa@yogalife.se och anger MIF / LIF som rabattkod, du kan betala med ePassi

Var beredd på att visa ditt medlemskap i MIF alternativ LIF-stilen