Yoga Nidra 3/10 FULLBOKAD

Välkommen till Yoga Nidra 3 oktober

Yoga Nidra, är sanskrit och betyder ”yogisk sömn”.

Det är en kraftfull meditationsteknik för aktiv avslappning, som leder till fysisk, känslomässig och mental avkoppling och en chans att gå ner i varv för att få kroppens egna läkningsprocesser att gå igång.

 En meditationsmetod, där kroppen ska sova men sinnet ska vara vaket- leder du medvetet uppmärksamheten till olika delar av kroppen, räknar, visualiserar eller förnimmer olika kroppsliga förnimmelser.

 Yoga Nidra ger vila och energi och är bra för att motverka stress och sömnlöshet och där tid och rum tappar all betydelse. Man är medveten men kroppen sover eller är helt avslappnad och det mentala surret minskar – ett tillstånd i fullständig vila där den verkliga läkningen äger rum.

”Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar”

När: måndag 3 oktober kl 19:15-20:30 

Ånstagatan 7, portkod 8888, 1 trappa ner

För: Alla kan deltaga

Lärare: Jeanette Kroona

Kostnad: 300 kr – betalning med swish

Anmälan: jeanette@yogalife.se

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs om det är för få deltagare – se hemsidan innan så du får rätt information.