Yin Yoga & Meditation 7/11 FULLBOKAT!

Yin är passiv, stilla och lugn och är en av de lugnaste former av yoga. Det är en mycket långsam yogastil, som stimulerar bindväv, ligament och inre organ. Till skillnad från till exempel poweryoga, ashtanga och andra dynamiska yoga- former, kända som yang-stilar, låter yinyoga dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt mindfulness.

I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).

Vi avslutar vår workshop med en härlig ledd meditation. Man kan dela in alla meditationer i två slags huvud-former. Koncentrations-meditation och insikts-meditation, dessa kallas även samatha (kallas även dhyana) och vipassana (kallas även mindfulness).

När: Söndag 7 november kl 10.00-12.00
För: Inga förkunskaper behövs
Lärare: Nina Glimvall
Kostnad: Ingår i Earlybird annars en investering på 300:-
Anmälan: via denna länk
Antal deltagare är 12 st och vi förbehåller oss rätten att ställa in en om det är för få deltagare – se hemsidan innan så du får rätt information.