Prova på Yin Yoga & Mindfulness 20/10

En återhämtande prova på klass som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det ger möjlighet att nå djupare in i kroppens vävnader och gör underverk för din rörlighet. För dig som vill hitta ditt inre lugn för en stund och stabilitet genom att pröva yinyoga. Lugna andningsövningar varvas med olika positioner för hela kroppen. Vilket ger dig större möjlighet att släppa taget och låta din kropp öppna upp i sin egen takt.

Medveten närvaro följer som en röd tråd genom hela passet.

När: Onsdag 20 oktober kl 17.00-19.00
För: Inga förkunskaper behövs
Lärare: Nina Glimvall
Kostnad: 300:- Ingår i Early Bird erbjudandet
Anmälan: via denna länk
Antal deltagare är 12 st och vi förbehåller oss rätten att ställa in en om det är för få deltagare – se hemsidan innan så du får rätt information.