Hatha slow flow 20/2 FULLBOKAD

Välkommen till ett pass med lugnande övningar, med tid att komma in i olika positioner och att få landa i nuet. De lugna övningarna hjälper till att få en avstressande stund i både kropp och sinne och ger utrymme för meditation och kontemplation.

På sanskrit betyder Hatha kraft som adresserar motsatser i kroppen och med hjälp av antingen försöker uppnå balans i kroppssystemen.

Ett pass med långsamma rörelser och där vi håller positionerna under längre stund.

Hatha yoga betonar avkoppling, rätt vila och stabilitet. När du tränar använder du en full yogisk andning, som är så naturlig och tyst som möjligt. Du förbrukar så lite energi som behövs, håller kroppen avslappnad, sinnet lugnt och andningen jämn.

Ett pass för dig som söker lugn och ro, behöver få distans i livet, kanske går igenom sorg, har levt med stress under en längre tid, är ny inom yogan, ovan eller om du vill träna i ett extra lugnt tempo.
Inga förkunskaper…kom som du är!

När: Söndag 20 februari kl 10.00-11.30

För: Alla kan deltaga

Lärare: Jeanette Kroona

Fördel: Ingår i kostnaden för dig som redan bokat yogakurs

Kostnad: 300 kr – i mån av plats

Anmälan: klicka här