Yinyoga utbildning: Grund (50h) 2022

Yinyoga utbildning: Grundkurs (50h)

Grundkursen vänder sig till dig som är helt ny vad gäller yogan, till dig som önskar fördjupa ditt eget yogautövande och för dig som redan undervisar i yoga och vill gå en påbyggnadsutbildning i yinyoga.

I Grundkursen får du baskunskaper om Yinyogans grunder och historik, kännedom om anatomi med fokus på bindväv, fascia och ledrörelser, förståelsen av att kunna anpassa yogapositionerna till enskilda individers förutsättningar. Vi tittar på grunderna i Kinesisk medicin, Chi och meridianer i relation till positionerna. Vi går igenom några av yinyogans sittande och liggande grundpositioner med och utan olika hjälpmedel och utvecklar enklare baspass med teman baserade på yinyogans principer och hittar på så sätt in i yinyogans syfte och kompletterar det hela med mindfulness.

Kursen består av 6 dagar, indelat på 2 helger där vi blandar teori och praktik i form av workshop och det tillkommer självstudier med enklare hemuppgifter. Inför kursstart skickas ett kompendium till dig att läsa för att du ska vara förberedd inför kursen – kompendium använder vi som grund under hela utbildningen.

Efter avslutad godkänd kurs och inlämnade hemuppgifter får du ett intyg för Yinyoga Grundkurs 50 timmar. För godkänd krävs 100% närvaro på samtliga lektioner.

Du har sedan förtur att gå vår Yinyoga fördjupad kurs 50 timmar som sedan totalt tillsammans ger dig 100 timmars diplomutbildning som du sedan kan starta upp att undervisa med.

Nästa kursstart

1-3 oktober 2021
Kostnad: 8.500 kr  (inkl 6% moms) samt kompendium
Anmälan: Skicka intresseanmälan till info@yogalife.se

Med anledning av Corona
Yogalife följer rapportering och relevanta riktlinjer från Svenska myndigheten och agerar i enlighet med dessa. 

I nu läget planerar vi att genomföra alla planerade kurser/utbildningar, men ändrade riktlinjer från myndigheterna kan naturligtvis innebära att vi måste ställa in. Om detta blir fallet kommer vi självklart kontakta de berörda snarast.

Om VI ställer in betalar vi självklart tillbaka hela beloppet. Om DU ej kan komma pga något gällande Covid 19 (inställda flyg, sjukdom ex) kan du välja att komma en annan kurshelg till oss inom 9 månader. Vi återbetalar då EJ. Vi återbetalar endast vid insänt läkarintyg för att du själv är sjuk.

Avbokningsregler

  • Anmälningsavgift betalas inte tillbaka
  • Om du avbokar 2 veckor innan kursstart tar vi ut en avbokningsavgift på 1200 kr
  • Om du avbokar mindre än 2 veckor innan kursstart återbetalar vi 50% av den totala kursavgiften
  • Ingen återbetalning för avbokningar 1 vecka före kursstart och senare.
  • Om du drabbas av sjukdom eller skada av det slaget att du inte kan påbörja kursen och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela kursavgiften förutom 500 kr i administrativ avgift. 
  • Om du skulle drabbas av allvarlig sjukdom eller skada under påbörjad kurs som gör att du inte kan fortsätta kursen – flyttar vi din plats till nästkommande kurs istället. Vi kan tyvärr inte återbetala pengar för påbörjad kurs..
  • Att inte betala räknas inte som en avbokning. 
  • Avbokning sker skriftligt till info@yogalife.se enligt ovanstående villkor

Yogalife förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få antal deltagare. Om detta inträffar, kommer en full återbetalning utfärdas.