Nya anpassningar för vårterminen

Nya restriktioner från myndigheterna innebär att vi gör ytterligare anpassningar av verksamheten.

Åtta deltagare per klass
Vi minskar antalet deltagare ytterligare och tar nu emot max åtta elever per klass. För att möta det utökar vi schemat med fler klasser.

Terminen delas upp i tre delar
Vårterminen startar 8 februari och slutar 24 juni (vecka 6-25) med undervisning under 18 veckor. Nytt är att vårterminen delas in i 6 veckors omgångar. Det innebär att du bokar och betalar för 6 veckor åt gången.

Del 1: v. 6-11
Del 2: v. 13-18
Del 3: v. 20-25.

Varje del kostar 900 kr. Bokning sker via hemsidan och du får i vanlig ordning ett besked från din yogalärare om vad som gäller för din klass samt betalning. Du kan även betala med friskvårdsbidrag om du önskar få använda det.

Varför gör vi så här?
Vi gör så här för att snabbt kunna ställa om ifall det blir ytterligare förändringar från våra myndigheter.Vi vill även ha möjligheten att smidigt kunna ändra på schemat för att kunna erbjuda den yoga ni önskar att boka.Det underlättar för vår planering och det blir smidigare för oss alla om det skulle bli ytterligare krav på minskat antal eller krav på total lock down.

Vi har ju redan gjort ett 10 veckor schema som är publicerat och som vi nu justerar, och är det så att du redan har hunnit göra din betalning för 10 veckors yogakurs så kontaktar du din lärare för att hitta en lösning som fungerar för er.

Tillsammans tar vi ansvar
Vi fortsätter med de basala hygienrutinerna och ni lämnar återbud vid minsta misstanke om symtom av sjukdom. Försök även att i möjligaste mån vara så ombytta ni kan innan passet, ta med er egen yogamatta, filt, liten handduk och klossar – det du behöver för ett yogapass hos oss.

Vi vill ge ett stort TACK för ert tålamod och vi hoppas få ses på mattan snart igen!

/Team Yogalife