Yin och Restorative 30/5 Inversions & Handstand 4/6

Söndagen 30/5 13.00 – 15.00 Yin & Restorative

En återhämtande workshop som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Vilket ger möjlighet att nå djupare in i kroppens vävnader och gör underverk för din rörlighet.

Två olika yogaformer som ger förutsättningar till bättre sömn och kan motverka olika stressymptom och är ett bra komplement till träning och andra yogaformer och är särskilt bra för dig som är stel i kroppen.

Inga förkunskaper krävs

När: Söndag 30 maj kl 13.00-15.00

Lärare: Nina Glimvall & Carolina Gustavsson

Denna workshop ingår för dig som har bokat yogakurs

Kostnad: 300 kr – i mån av plats

Anmälan: senast 22 maj klicka här för att anmäla dig

Max antal deltagare per kurs är 8 st och vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs om det är för få deltagare – se hemsidan innan så du får rätt information.

Fredagen 4/6 17.30-19.30 Inversions & handstand
Att se världen lite upp & ner !!!

Välkommen till ett mer utmanande pass där vi bygger upp och utforskar vårt mod och styrka för att vända kroppen upp och ner.

Det är ett krävande & utmaning pass för både kropp och sinne.

Under denna workshop förbereds du genom att vi går igenom klassiska och kraftfullt dynamiska positioner från Hatha yogans discipliner.

Allt för att öka fokus, tålamod och styrka som leder vidare att kunna göra grunderna för inversioner såsom skulderstående, huvud- och handstående

Även om du inte tar dig hela vägen fram under passet får du med dig de verktyg som behövs för att stegvis jobba vidare och får lära dig komma in och ur positionerna med kontroll.

Du blir guidad och assisterad av din lärare vilket delvis innebär kroppskontakt.

Vi tar i övrigt hänsyn till rekommendationer kring Covid-19.För att delta krävs att du redan har en regelbunden praktik och är vid god hälsa.På Yogalife yogar vi alltid ur ett säkerhetsperspektiv där själva tekniken är viktigare än slutresultatet !

Om du lider av rygg- eller nackbesvär, högt blodtryck, gluacoma, genomgått ögonoperation eller har svårt med balansen bör du avstå.

När: Lördag 4 juni kl 17.30-19.30

Du bör ha förkunskaper i att yoga dynamiska flöden

Lärare: Jeanette Kroona

Denna workshop ingår i kostnaden för dig som redan bokat yogakurs

Kostnad: 300 kr – i mån av plats

Anmälan: senast 31 maj klicka här för att anmäla dig

Max antal deltagare per kurs är 8 st och vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs om det är för få deltagare – se hemsidan innan så du får rätt information.