Yogaretreats på Medevi brunn

Välkommen till Yogalifes yogaretreat på anrika Medevi brunn, Sveriges och Nordens äldsta hälsobrunn. Ett retreat för dig med några dagar där du bara behöver fokusera på dig själv och din yoga. 

Landa i lugnet, mitt i historiens vingslag av svunna tider med fantastisk natur omkring dig och tillåt dig att släppa stress och hitta distans av yttre stimuli.  Du bor vackert, äter gott, får vila, andas, och bli guidad genom välgörande yogapass. 

Vi har olika retreats med möjlighet att utforska och fördjupa din praktik och din pranayama/andningsteknik, samt få ta del av yogans grundläggande filosofi, eller att få tillåtas att få vara nybörjare och hitta in i yogans olika rutiner. Alla våra yogapass tillbringar vi i Societetshusets stora vackra sal.

Mellan yogapassen kan du krypa ner i någon av våra soffor med en bok eller handarbete, dricka kaffe eller té, vila och bara få vara framför öppna spisen varma sken i Gröna Rummet. Eller så kan du njuta av Medevi Brunns historiska omgivning och uppleva den fantastiska natur med vandring runt omgivningarna eller till Vätterns norra skärgård.

Vi äter våra måltider på Värdshuset och alla måltider är lokalt närproducerade med naturliga råvaror, laktos och glutenfritt och tillagad på plats med stor omsorg. Allt i en fantastisk miljö med anor redan från 1600-talet.

Antalet platser är begränsade och vi följer myndigheternas rekommendationer vad gäller covid-19 pandemin

Varmt välkomna!

Aktuella retreats
Våra planerade retreats som du redan nu kan boka in dig på är:

27-29 november 2020: Ashtanga Vinyasa Mysore Yoga
29-31 januari 2021: Hatha yoga och meditation
5-7 mars 2021: Yinyoga och meditation

Vi tar en bokningsavgift på 1000 kronor (ej återbetalningsbar) som sker i samband med anmälan och säkrar din plats, återstående summa betalas enligt varje retreats information.

Anmälan är bindande. Hör gärna av dig om du har några frågor!

Vi ses på Medevi Brunn
Namaste

Med anledning av Corona
Vi följer rapportering och relevanta riktlinjer från Svenska myndigheten och agerar i enlighet med dessa. 

I nu läget planerar vi att genomföra alla planerade retreat, men ändrade riktlinjer från myndigheterna kan naturligtvis innebära att vi måste ställa in. Om detta blir fallet kommer vi självklart kontakta de berörda snarast.

Återbetalning/Avbokning
Om VI ställer in betalar vi självklart tillbaka hela beloppet. Om DU ej kan komma pga något gällande Covid 19 (inställda flyg, sjukdom ex) kan du välja att komma en annan helg till oss inom 6 månader. Vi återbetalar då EJ. Vi återbetalar endast vid insänt läkarintyg för att du själv är sjuk.