29/11: Ashtanga Rocket (Online)

När: Söndag 29 november kl. 10.30-12.00
Var: Digitalt via Skype
Pris: 200 kr
Lärare: Carinne Lancereau
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig En länk skickas sedan till din e-postadress.

Ashtanga Rocket Vinyasa Yoga har sin grund i Ashtanga Vinyasa Yoga och är en kombination av Primary och Intermediate series av Ashtanga Vinyasa Yoga. Det är en lekfull, fysiskt krävande och öppensinnad yogaform.

Rocket Vinyasa yoga är en yogastil som på 1980-talet utvecklats av Larry Schultz i San Francisco. Han utvecklade Rocket Vinyasa serierna efter flera års studier under K. Pattabhi Jois i den mer rigida formen av Ashtanga yogas Primary och Secondary series. Utifrån sin egna personliga träning och de västerländska studenternas, modifierade han de traditionella asanas (solhälsningar) för att göra övningarna mer tillgängliga för den västerländska kroppen.

Rocket-serien är designad på ett sätt där du får möjligheten att öppna kroppen, utmana musklerna och frigöra sinnet. Anpassa Tristana-metoden genom att fokusera på andningen, bandhas och drishti.