Välkommen till hösten på Yogalife

Välkommen till en ny yogatermin! Höstterminen drar igång vecka 34 med många spännande pass. Se hela schemat här

12 platser per klass
På grund av de rådande omständigheterna med covid-19 pandemin kommer vi att minska antalet elever 35 till 12 personer per klass. Det innebär att det blir färre platser att välja så därför öppnar vi nu upp för flera yogapass för er att välja mellan. Vi har av den anledningen stuvat om i vårt schema. Alla pass finns som tidigare och några nya pass har tillkommit.

Ta med din egen yogamatta
Vi följer även de rådande hygienrutinerna och det innebär att vi är extra noga med att hindra att smitta sprids – därför behöver du nu egen yogamatta och props (klossar/bolck, bälten, bolster, filtar mm ) då vi plockar bort allt vårt material som du tidigare har kunnat låna utan kostnad.

Vi följer även de basala hygienrutinerna samt att vi rengör kontaktytor med ytdesinfektion innan och efter varje pass och det finns handsprit att tillgå för alla. Vi råder dig att ansvara för din hälsa och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk, vi tar oss även rätten att stoppa dig från att delta om vi märker att du uppvisar tecken på sjukdom.

Nya bokningsrutiner
Från och med hösten 2020 gör du som elev hos oss din anmälan och bokning direkt till den lärare som håller passet, samt inväntar information om betalning som du får ett mejl om efter din bokning. Du bokar din plats via schemasidan

Husregler
Läs gärna om våra husregler innan du kommer till ditt första yogapass så att du är mer förberedd på våra rutiner i studion.

Varmt välkomna till en härlig yogahöst!