Yinyoga utbildning 2022

Yogalife erbjuder grund- och fördjupningsutbildning i yinyoga
under 2021.

Yinyoga är en populär yogaform som passar för många kroppar där vi får en möjlighet till vila, vara i stilhet, att bara vara och låta livet ha sin gång utan krav eller prestation. 

Alla positioner utförs liggande eller sittande ibland med olika stöd och vi stannar länge i positioner, ibland under flera minuter, vilandes, släpper på alla krav, och möter oss själva precis som vi är med full acceptans. 

På så vis kommer vi åt djupt liggande spänningar i vävnader som vår bindväv, vår fascia, våra ligament, skelett.  I denna stilla position inväntar och upplever vi att varje cell långsamt får släppa på sina anspänningar. Det kan ibland upplevas som en för stunden lite smärtsamt och samtidigt befriande.

Vi möter oss själva både fysiskt och mentalt, utmanas i att våra begränsningar kan vändas till våra möjligheter och på så sätt få en djupare förståelse och inblick i vårt inre där sinnet blir klart och tydligt. 

Yinyoga är en bladning av yoga, kinesisk medicin och mindfulness.

Till skillnad till de mera fysiska och dynamiska yogaformerna är yin dess motsatts.

Vi på Yogalife erbjuder nu både grundkursen och fördjupningskursen som  vänder sig till dig som är helt ny vad gäller yogan, till dig som önskar fördjupa ditt eget yogautövande och för dig som redan undervisar i yoga och vill gå en påbyggnadsutbildning i yinyoga.

Huvudansvaret för våra yoga utbildningar och de flesta föreläsningarna har Jeanette Kroona som driver Yogalife i Örebro. Hon är utbildad lärare i Ashtanga yoga, Hatha yoga, Viryayoga, Yinyoga, Restorativ Yoga, Ayurveda, Yoga Nidra, Mindfulness och Meditation. Förutom yogalärare driver sin egen mottagning som Osteopat D.O, och Certifierad Idrottsmassör, och hon har sedan 80-talet jobbat inom tandvården som Legitimerad Tandhygienist

Läs mer och anmäl dig här

Varmt välkomna med din anmälan!