Vi öppnar upp

För drygt två veckor sedan beslutade vi oss på Yogalife för att stänga yogastudion för att bidra till att minska smittspridningen av Covid-19. Beslutet togs i en väldigt kritisk period och vi har under de senaste veckorna följt utvecklingen för se hur vi ska agera framåt.

Vi har nu beslutat oss att vi öppnar upp Yogalife igen efter att vi fortlöpande hämtar in information från Folkhälsomyndigheten som uppmuntrar till att idrott, träning och rörelse som till exempel yoga och meditation ska vara tillgängligt för att bidra till folkhälsan, så länge det sker på ett säkert sätt som bidrar till minskad smittspridning.

Vi vet inte hur länge Covid-19 kommer att påverka oss, men en sak vet vi säkert och det är att vad som än händer så kommer vi att fortsätta att inspirera och motivera er till att yoga och meditera hos oss! Vi kan därför planera för en öppning på måndag den 30 mars vilket var enligt vår plan.

Vi kommer att fortsätta med att förlänga vårterminen allt eftersom för att varje elev ska få tillgång till sina antal pass. Vi kommer att anpassa vårt veckoschema efter hur vi lärare mår, och vi försöker upprätthålla vart grundschema in i det längsta. Helgkurserna presenteras allt eftersom under terminen.

Vi vill att Yogalife ska vara en trygg och säker plats för både medlemmar och medarbetare. Inför öppningen har vi vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder och vi kommer att anpassa oss löpande efter myndigheternas rekommendationer.

Vi tar nuvarande situation allvarligt, och har regler för dig som vill yoga på studion:

 • Vi begränsar ALLA klasser till 12 deltagare. Inga undantag. De som redan har köpt kort har företräde. Så vill du gärna yoga – kom i tid!
 • Vi har plockat bort våra lånemattor, klossar, bälten, kuddar, bolster, filtar. Du MÅSTE ta med en egen matta! Ta gärna med egen filt, kloss och bälte till din klass.
 • Vi har några få yogamattor att sälja, annars rekommenderar vi att ni tittar på Yogagrossistens hemsida för att hitta bra mattor att köpa.
 • Du som har din matta liggandes på hyllan i studion tar med den hem nästa gång du kommer och bär den till och från varje pass.
 • Det finns inga handdukar längre på studion, så ta med en egen. Det finns heller inga handdukar på toaletten, utan istället pappershanddukar.
 • Vi tar bort allt snacks, dock finns möjlighet att koka sig en kopp té som du dricker ur pappmuggar.
 • Du är välkommen till studion om du är frisk. Men vid minsta symtom på sjukdom, vill vi att du väntar minst två dygn efter du har blivit frisk innan du kommer och yogar. Är någon hemma hos dig sjuk, stannar du hemma tills dom blir friska och du vet att du inte blivit smittad.
 • Vi kommer att neka tillträde om vi upplever symtom på sjukdomstillstånd.
 • Tvätta händerna noga och undvik att röra dig själv i ansiktet. Ta gärna i alla dörrhandtag på studion med din tröjärm eller liknande.
 • Har du eller en nära familjemedlem varit utomlands eller i en storstad som Stockholm, så stannar du hemma i två veckor innan du kommer tillbaka till studion.
 • Vi rengör regelbundet studion, samt att det finns tillgång till handsprit och desinfektionsmedel.

Och sist – och ni vet att detta inte är lätt för oss! – men INGA justeringar eller KRAMAR på ett tag. Vi kommer istället att skicka er enormt mycket kärlek med vårt hjärta. Ni får gärna göra likadant!