FULLBOKAT! Hatha Yoga Flow 16/10

Hatha Yoga flow 16 oktober

Välkommen till ett pass med lugnande övningar, med tid att komma in i olika positioner och att få landa i nuet. De lugna övningarna hjälper till att få en avstressande stund i både kropp och sinne och ger utrymme för meditation och kontemplation. På sanskrit betyder Hatha kraft som adresserar motsatser i kroppen och med hjälp av antingen försöker uppnå balans i kroppssystemen.

Ett pass med långsamma rörelser och där vi håller positionerna under längre stund.

Hatha yoga betonar avkoppling, rätt vila och stabilitet. När du tränar använder du en full yogisk andning, som är så naturlig och tyst som möjligt. Du förbrukar så lite energi som behövs, håller kroppen avslappnad, sinnet lugnt och andningen jämn.

Ett pass för dig som söker lugn och ro, behöver få distans i livet, kanske går igenom sorg, har levt med stress under en längre tid, är ny inom yogan, ovan eller om du vill träna i ett extra lugnt tempo. Inga förkunskaper…kom som du är – du blir guidad genom hela passet med både andningstekniker och rörelserna

Du blir guidad och assisterad av din lärare vilket delvis innebär kroppskontakt.Vi tar i övrigt hänsyn till de rådande rekommendationer kring Covid-19.

På Yogalife yogar vi alltid ur ett säkerhetsperspektiv där själva tekniken är viktigare än slutresultatet!

För att delta krävs att du är vid god hälsa.

När:  Lördag 16 oktober kl 10-12

Var:  Yogalife, Ånstagatan 7, 1 tr ner

Kostnad: 300 kronor eller Early Bird erbjudande för dig som bokat yogaklass för hösten 21

Lärare: Jenanette Kroona

Skriv i anmälningsformuläret i fältet val av yoga, vilken workshop du vill vara med på